Status:
Binnenkort in de verkoop
In ontwikkeling
Omvang:
34
Plan:
Besseling
Architect:
Nieuweboer Architecten
Locatie:
Hem

USP Vastgoed heeft de eigendomsrechten verworven van de locatie APK Keuringsstation Besseling, gevestigd aan de Marktweg 22 te Hem.

Net als elders in Nederland is ook in de gemeente Drechterland enorme behoefte aan woningbouw. Groot was de belangstelling op de informatieavond die op 9 december 2019 werd gehouden in het Dorpshuis in Venhuizen. Tijdens deze avond kregen de circa 80 geïnteresseerden en omwonenden uitleg over het huidige bestemmingsplan en de bebouwingsmogelijkheden, alsmede een presentatie van de mogelijke invulling met woningbouw waarvoor een bestemmingswijzing noodzakelijk is.

Vooraf aan de informatieavond zijn de jongeren- en seniorenallianties en de alliantie van het Centrum Plan van wonen in Hem/Venhuizen benaderd en bijgepraat over de voorgenomen plannen. Men is zeer enthousiast. Ook Burgemeester en wethouders staan positief tegenover woningbouw op deze plek.

Zoals de plannen er nu liggen, worden er 34 koopwoningen gebouwd. Een mix van starters-, senioren,- twee-onder-één kap en vrijstaande woningen.

Naar verwachting, afhankelijk van de bestemmingsplanprocedure start de verkoop in het voorjaar van 2021. Gehoopt wordt in augustus 2021 te beginnen met de sloop van de bestaande opstallen.Tevens wordt het terrein gesaneerd en gaat de bouw, indien alles volgens planning verloopt, eind 2021 van start.

Geïnteresseerden kunnen zich vrijblijvend aanmelden via de projectwebsite: www.deoverhaalinhem.nl

Voor verkoopinformatie over het plan, kunt u contact opnemen met
Streekgoed Makelaardij
Telefoon: 0228 712323
E-mail: info@streekgoed.nl

 

Deel dit project met anderen op social media:

Gerelateerde projecten:


Top