Visie en Missie

Onze visie

Kwalitatieve nieuwbouw leidt tot beter wonen, werken en ontspannen. Daar zijn wij van overtuigd.

Vier vragen
USP Vastgoed heeft in de laatste decennia waardevolle ervaring en deskundigheid opgebouwd. Toch blijven we onszelf voortdurend vragen stellen. Dit zijn de belangrijkste vragen die bij ieder concept de revue passeren:

  • Welke waarde voegen wij toe aan de omgeving?
  • Maken wij het leven van de gebruiker mooier, makkelijker of beter?
  • Levert het plan een architectonische verrijking op?
  • Is het concept circulair en klimaatadaptief?

Als wij op al deze vragen hartgrondig “ja” kunnen zeggen, gaan wij volle kracht vooruit, in nauw overleg met onze opdrachtgevers. Vaak in samenwerking met inspirerende partners. En altijd met de eindgebruiker in gedachten.

Kwaliteit
Ruimte is in Nederland een schaars goed. Wij vinden dan ook dat elke projectontwikkelaar daar zorgvuldig mee om moet gaan. USP Vastgoed neemt die verantwoordelijkheid. Bij de ontwikkeling kijken wij daarom heel nadrukkelijk naar de landschappelijke en historische omgeving. Maar ook naar de sociale samenhang in een wijk, dorp of stad. Op die manier geven wij invulling aan kwaliteit.

Onze missie

Ontwikkeling gaat voor ons dus een stuk verder dan de waan van de dag. Wij zijn ons bewust van onze bijdrage aan het landschappelijk en stedelijk milieu en werken altijd met aandacht voor de omgeving. Zo creëren wij plekken waar een mens daadwerkelijk kan aarden. Onze missie is daarom  samenvattend:
USP Vastgoed levert echte kwaliteit, door te ontwikkelen met respect voor de toekomst.

Kritisch
USP Vastgoed is kritisch. Wij zijn kritisch op onze eigen plannen en gaan pas echt aan de slag met een idee als wij ervan overtuigd zijn dat het tastbare waarde toevoegt aan de omgeving en aan het leven van de gebruiker. Wij zijn kritisch in de keuze van onze partners en specialisten. En tevens zijn wij kritisch in de materialen en technieken waarmee we bouwen.

Dankzij die sterke drive levert USP Vastgoed in alle opzichten kwaliteit. Dat is fijn, want het betekent meer zekerheid voor u, in de vorm van een aantal belangrijke garanties.

Contact informatie

USP Vastgoed bv
Zuiderkoggeweg 19
1607 MV  Hem

Postadres
Postbus 50
1606 ZH Venhuizen

T 0228 – 54 50 25
E info@uspbv.nl

BTW NL8058.37.152.B.01
IBAN NL02 RABO 0121 2444 90
K.v.K. 360.50.130

Top