Bedrijfsprofiel

Wie is USP Vastgoed?

USP Vastgoed heeft veel ervaring als het gaat om projectontwikkeling: binnenstedelijke ontwikkeling, uitbreidingsprojecten, ontwikkeling en exploitatie van bedrijventerreinen en recreatieparken. Wij krijgen er energie van. Wij kennen het klappen van de zweep en hebben de juiste contacten. Van herontwikkeling tot nieuwbouw, van starterswoning tot commercieel vastgoed, USP Vastgoed komt altijd met een mooi en haalbaar plan.

Ons primaire werkgebied bestrijkt de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Maar ook daarbuiten laten wij ons graag uitdagen.

Gewilde projecten
De vastgoedmarkt is continu in beweging. Daarom zijn wij voortdurend in gesprek met consumenten, zodat wij begrijpen wat hun woonwensen zijn, zowel op de kopersmarkt als bij huurwoningen in de vrije sector. Hetzelfde doen wij als wij werken aan een bedrijventerrein of een recreatiepark. Niet gek dus, dat de projecten van USP Vastgoed gewild zijn. Woningen, bedrijventerreinen en vakantiehuizen waar mensen met liefde neerstrijken.

Open dialoog
USP Vastgoed is een veelzijdige projectontwikkelaar. Het geheim van het succes zit voor een groot deel in een sterk ontwikkeld luisterend oor. Wij brengen in kaart wat bewoners en gebruikers van onze projecten willen en hebben een open dialoog met gemeenten en omwonenden. Daardoor kunnen wij daadwerkelijk ontwikkelen op maat, super efficiënt en al vanaf drie woningen. Met gevoel voor menselijke verhoudingen en in harmonie met het landschap.

Onafhankelijk en ambitieus
Wij hechten waarde aan kwaliteit én aan onze vrijheid, in dat opzicht leggen wij de lat hoog. Daarom kiezen wij voor ieder project de beste partners. Van het initiëren en ontwikkelen van bouwplannen tot en met het selecteren van architecten, constructeurs, makelaars en bouwbedrijven, in iedere fase brengen wij de beste partijen bij elkaar. Dat leidt keer op keer tot mooie en haalbare projecten. En tot de armslag om sommige projecten voor eigen rekening en risico te financieren.

Samenwerking
USP Vastgoed werkt graag samen met collega-ontwikkelaars. Vaak zijn dat familiebedrijven, simpelweg omdat zij door hun continuïteit en betrokkenheid goed aansluiten op de cultuur van USP Vastgoed.

Dit zijn de belangrijkste redenen waarom wij een deel van onze projecten ontwikkelen in combinatie met andere ontwikkelaars:

  • Twee weten meer dan één. Wij profiteren van elkaars netwerk en kennis. Goed voor een organisatie als USP Vastgoed, waar wij altijd willen blijven innoveren.
  • Samen sterk. Soms verwerft een collega een grondpositie naast of dicht bij de onze. Het ligt dan voor de hand om te kijken of wij de krachten kunnen bundelen.
  • Open vizier. Wij richten de blik niet naar binnen, maar kijken graag goed om ons heen. Wij staan open voor samenwerking en kunnen goed delen. Niet alleen de lasten, maar ook de lusten.

USP in trefwoorden

  • Harmoniërend. Wij vermijden onnodige verstoring van natuur en bebouwing.
  • Innovatief. Wij investeren in technologische ontwikkelingen en zijn vanaf het eerste uur betrokken bij de ontwikkeling van uw optimale woningen.
  • Integer. Wij bouwen aan het landschap van de toekomst, daarom gaan wij zorgvuldig te werk in het heden.
  • Mensgericht. Wij hebben goede contacten met gemeentes en omwonenden en wij toetsen de kwaliteit van leven, ook ná de oplevering.
  • Milieubewust. Wij gebruiken zoveel mogelijk duurzame materialen waarbij klimaatadaptief en circulariteit een grote rol spelen.
  • West-Nederlands. Ons primaire werkgebied ligt in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.
  • Onafhankelijk. Wij koesteren onze vrijheid in de keuze van architecten, constructeurs en bouwbedrijven.

Contact informatie

USP Vastgoed bv
Zuiderkoggeweg 19
1607 MV  Hem

Postadres
Postbus 50
1606 ZH Venhuizen

T 0228 – 54 50 25
E info@uspbv.nl

BTW NL8058.37.152.B.01
IBAN NL02 RABO 0121 2444 90
K.v.K. 360.50.130

Top