Woning kopen?

11 redenen om voor nieuwbouw te kiezen

Bent u toe aan een nieuwe woonplek? Slim dat u aan nieuwbouw denkt. Want met nieuwbouw kiest u voor meer comfort, meer gemak en meer mogelijkheden om uw eigen wensen werkelijkheid te zien worden. Veel mensen vinden het ook mooi om samen met hun buren letterlijk een nieuwe start te maken. Bovendien woont u in een nieuw huis veiliger en energiezuiniger. En dan hebben wij het nog niet eens gehad over de financiële voordelen.

1. Meer energiebesparing
Elke nieuwbouwwoning van USP Vastgoed heeft minimaal energielabel A. Dat betekent dat uw huis zeer energiezuinig is. Daarmee draagt u bij aan een beter klimaat en een beter milieu. En het scheelt in uw energierekening.

2. Meer belastingvoordeel
U koopt uw huis vrij op naam, geen overdrachtsbelasting dus. Vaak kunt u ook nog gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen om dubbele woonlasten te voorkomen.

3. Meer comfort
Uw woning is goed geïsoleerd, zowel tegen kou en hitte als tegen geluid. Daarnaast zorgen moderne technieken in steeds meer nieuwbouwhuizen op een aangename manier voor verwarming en koeling. Dat maakt het binnenklimaat nog prettiger en gezonder.

4. Meer ruimtelijke beleving
Nieuwbouwwoningen doen ruimer aan. Alles in uw huis voldoet namelijk aan de nieuwste wettelijke eisen (het Bouwbesluit). Zo zijn de plafonds en deuren hoger en de trappen minder steil. Ook toiletruimten en gangen zijn meestal groter dan in oude huizen.

5. Meer saamhorigheid
Met een heel nieuw huis of appartement een nieuwe start, net als uw buren. Dat schept een band. Bovendien zorgen wij ervoor dat u makkelijk met uw buren in contact komt, bijvoorbeeld bij een speelplek of in een gezamenlijke binnentuin.

6. Meer woonplezier
Als USP Vastgoed een nieuwbouwwijk inricht, dan doen wij dat volgens de actuele inzichten op het gebied van leefbaarheid. Reken dus op parken, openbaar groen, speelplekken, scholen, winkels en voldoende parkeervoorzieningen. En openbaar vervoer op loop- of fietsafstand.

7. Meer duurzaamheid
Nieuwbouwwoningen zijn gasloos en duurzamer, omdat ze het milieu minder belasten en minder CO² uitstoten. Dat is onder andere te danken aan goede isolatie en aan het gebruik van duurzame technieken voor warmte en stroom. Bovendien gebruiken wij steeds vaker duurzame bouwmaterialen, zoals verantwoord gekapt FSC-hout.

8. Meer toekomstige waarde
Een nieuwbouwhuis is praktisch zonder uitzondering een waardevaste investering. Terwijl u prettig woont, is uw huis ook een solide spaarpot voor de toekomst. Bij stijgende energielasten zal uw energiezuinige huis in verhouding zelfs extra in waarde stijgen.

9. Meer veiligheid
Nieuwbouwwoningen van USP Vastgoed zijn gebouwd volgens de modernste veiligheidseisen. Vaak hebben ze zelfs het Politiekeurmerk Veilig Wonen, met bijvoorbeeld inbraakwerend hang- en sluitwerk. In een woning met dit keurmerk heeft u 90% minder kans op een inbraak. Als wij complete nieuwbouwwijken ontwikkelen, is ook de wijk ingericht volgens de nieuwste inzichten op het gebied van veiligheid.

10. Meer gemak
Aan een nieuwbouwhuis van USP Vastgoed hebt u de eerste vijf jaar nauwelijks of geen onderhoud. Dit gemak is mede te danken aan de materialen die wij gebruiken.

11. Meer keuzevrijheid
Bij USP Vastgoed krijgt u de keuze uit verschillende indelingsvarianten. Meestal kiest u ook uw keuken, badkamer en sanitair zelf uit. In de indeling van de tuin bent u helemaal vrij. En in de meeste gevallen kunnen wij veel extra’s aan uw nieuwe huis toevoegen. Denk dan aan een dakkapel, aanbouw, opbouw of erker. Vaak kunt u, in overleg met de bouwer, nog veel meer ideeën laten uitvoeren tot wel 80 verschillende keuze mogelijkheden per woningtype.

Contact informatie

USP Vastgoed bv
Zuiderkoggeweg 19
1607 MV  Hem

Postadres
Postbus 50
1606 ZH Venhuizen

T 0228 – 54 50 25
E info@uspbv.nl

BTW NL8058.37.152.B.01
IBAN NL02 RABO 0121 2444 90
K.v.K. 360.50.130

Top