Status:
In uitvoering
In verkoop
Omvang:
80 woningen en 25 vrije kavels
Plan:
Mantelhof
Architect:
De Wolff & Partners
Locatie:
Andijk

Modern wonen volgens authentieke waarden
Met aan de ene kant het IJsselmeer en aan de andere kant in alle rust grazende koeien. Te midden van deze rust en weidsheid bouwt USP Vastgoed aan project Mantelhof, het inbreidingsplan voor de gemeente Andijk. Wonen in plan Mantelhof is wonen in een sfeervol dorp, met een actief gemeenschapsleven en tal van activiteiten, grenzend aan het winkelcentrum.

Vrije kavels
USP Vastgoed heeft een bouwplan ontwikkeld voor 25 vrije sector kavels
in het plan Mantelhof, fase 2 te Andijk. De kavels variëren qua grootte van ca. 430 m² tot ca. 740 m². Hier kunt u al uw woonideeën de ruimte geven, want er zijn verschillende mogelijkheden.

• U kunt ervoor kiezen een kavel inclusief villa te kopen. Daarbij heeft u de keuze uit vier villatypen,gebouwd door het Westfriese bouwbedrijf C.L. Hof.
Prijs vrije sector villa met kavel: vanaf € 371.500,- vrij op naam.

• Vindt u bij deze vier villatypen niet precies de villa die u zoekt? Dan kunt u ook, samen met de vaste architect van bouwbedrijf C.L. Hof een villa op maat laten ontwerpen, precies afgestemd op uw woonwensen.
Prijs kavel bestemd voor zelfbouw: vanaf € 135.000.- vrij op naam.

• Wilt u nog meer vrijheid? Dan kunt u besluiten om de kavel van uw keuze te kopen en zelf met een architect en/of aannemer uw persoonlijke droomvilla te laten ontwikkelen en bouwen.

Het merendeel van de kavels in plan Mantelhof, fase 2, ligt aan het water. En voor het hele bouwplan geldt: het IJsselmeer is nabij.

Informatie
Voor meer informatie over de vrije sector kavels kunt u contact opnemen met één van de volgende makelaars:

 

 

 

Deel dit project met anderen op social media:

Gerelateerde projecten:


Top