Bloesemgaerde, Wognum

Status:
In uitvoering
In verkoop
Omvang:
210 woningen
Plan:
Bloesemgaerde
Architect:
Alt-M Architecten en M3 Architecten
Locatie:
Wognum

Nog 1 kavel te koop
Op dit moment zijn alle woningen in plan Bloesemgaerde verkocht, maar er is nog één vrije kavel te koop om daarop zelf uw eigen droomwoning te realiseren (kavel 79). Pak deze laatste kans om uw eigen droomproject te realiseren, in een wijk die al af is!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met projectmakelaar Rob Taams op telefoonnummer 06 – 30 48 26 48 of e-mail: rob@taamsmakelaar.nl
of kijk op www.bloesemgaerde.nl.

Uitgesproken groen
Plan Bloesemgaerde is een gebied aan de Kerkweg, nabij de Kerkstraat, aan de noordwest zijde van het dorp. Het grenst voor een deel aan het open landschap met verre uitzichten, de andere zijden grenzen aan het dorp zelf. Bloesemgaerde is een uitgesproken groene wijk met brede lanen, water en kleinere buurtjes.

Er zijn diverse buurtparken en speelplekken. Ze zijn zo aangelegd dat bijna alle woningen daarvan profiteren. De woningen liggen aan het park of aan een straat die uitkomt op een park.

Karakteristieke architectuur
Plan Bloesemgaerde Wognum wordt gekenmerkt door de sfeervolle architectuur van de 30’er jaren en de grote woondiversiteit waaruit men kon kiezen.

Multifunctioneel Centrum
Midden in het plan Bloesemgaerde is een fraai sociaal cultureel centrum gerealiseerd met een bibliotheek, fysiotherapeut, kinderopvang en buitenschoolse opvang, twee basisscholen en een sporthal met een geïntegreerd fitnesscentrum.

Deel dit project met anderen op social media:

Gerelateerde projecten:


Top