USP Vastgoed geeft startsein voor woningbouwontwikkeling in Winkel

Donderdag 2 april heeft USP Vastgoed het startsein gegeven voor de woningbouwontwikkeling op het terrein van de voormalige obs De Zwerm in Winkel. Hiervoor is Evelien Minnes-Otten, inzender van de projectnaam “SPREEUWENHOF”, op locatie in het zonnetje gezet met een dinercheque.

v.l.n.r.: Frank Nannings (directeur USP Vastgoed), Nico Klijn (projectmanager USP Vastgoed) en Evelien Minnes-Otten

Evelien:
Leuk dat mijn inzending met de naam “De Spreeuwenhof” de projectnaam wordt. De reden dat ik tot deze naam ben gekomen is dat de bijnaam voor de inwoners van Winkel “Spreeuwen” is. Mijn man was in de jaren ‘70 leerkracht op “De Zwerm”. En de toen nog kleuterschool had de naam “Spreeuwennest”. Afscheid nemen van de school zal bij menigeen nostalgische gevoelens oproepen, zowel voor oud leerkrachten als vele oud leerlingen.

Het plan omvat in totaal 12 twee-onder-één kap woningen en 8 zelfbouw kavels voor realisatie van een vrijstaande woning. Binnenkort wordt het contract met de gemeente getekend en wordt er een nieuw bestemmingsplan opgesteld.

Direct nadat het bestemmingsplan onherroepelijk is, wordt er gestart met slopen. Naar verwachting zal dit na de zomer van 2021 zijn. Tegen die tijd start tevens de verkoop wat in handen is van Klaver Makelaardij.
Belangstellenden kunnen een mail sturen naar: info@klavermakelaardij.nl

Zie ook het bericht op de lokale nieuwswebsite!

Deel dit nieuwsbericht met anderen op social media:

Top