Presentatie woningbouwplan De Commandeur te Wognum

Op 25 augustus 2021 heeft USP Vastgoed mede namens Kuin Vastgoedontwikkeling en de KlokGroep het woningbouwplan “De Commandeur” in Wognum aan de dorpsraad mogen presenteren. Hierbij waren circa 75 belangstellenden aanwezig.

Kuin Vastgoedontwikkeling, de KlokGroep en USP Vastgoed hebben samen de eigendomsrechten verworven van 13 hectare grond.

In de komende 10 jaar kan hier een woonwijk van 350 tot 400 woningen worden gerealiseerd. Frank Nannings, directeur van USP Vastgoed heeft tijdens de presentatie onder andere aangegeven wat de stappen zijn die momenteel nog doorlopen moeten worden. Tevens heeft hij aangegeven dat er bereidheid is om bij de start van de verkoop, inwoners en “oud” inwoners van Wognum voorrang te geven. Dit werd erg goed ontvangen met name door de jonge aanwezigen. Vooral voor hen is het moeilijk in deze tijd aan een woning te komen. Dit bleek tevens uit het verhaal van de 25-jarige Senna Rood die voornamelijk geïnteresseerd is in CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) in de hoop op deze manier wel kans te maken op een eigen woning. Ervaringen met CPO werden tijdens deze bijeenkomst gedeeld. Dit blijkt overigens een tijdrovende aangelegenheid te zijn.

Vooraf aan de presentatie is er middels een wensenonderzoek getoetst waar behoefte aan is. Enkele resultaten van de enquête zijn door nieuwbouwmakelaar Dick Olie (Boekweit Olie)  toegelicht tijdens de presentatie.

Deze enquête van het wensenonderzoek kan overigens nog steeds worden ingevuld door geïnteresseerden via de website: www.DeCommandeurWognum.nl

Benieuwd naar de presentatie? Zie onderstaande link:
Presentatie Nieuwbouwproject De Commandeur Wognum

De eerste resultaten van de enquête zijn hierin ook verwerkt.

Deel dit nieuwsbericht met anderen op social media:

Top